SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Yarı Finalde
2.03.2022

Trabzonspor, çeyrek finalde Antalyaspor ile karşılaştı. Bordo-Mavililer ligde tek mağlubiyeti Akdeniz ekibine karşı almıştı. Trabzonspor karşılaşmaya o kadar iyi başladı ki Antalyaspor nefes alacak zaman bulamadı. Bu baskı neticesinde soldan Bakasetas’ın harika pasında Vitor Hugo kaleciyi geçemedi. Trabzonspor ön alandaki hücum presi Antalyaspor’un rahat oyun kurmasına engel oldu. Trabzonspor’un bugün hücum hattında yer alan Djaniny, Visca ve Koaussi üçlüsü Akdeniz ekibin savunma oyuncularına zor anlat yaşattı. Visca ve Djaniny’nin harika paslaşmasının sonucunda Visca harika bir tek vuruş ile Trabzonspor’u öne geçirdi. Özellikle golden sonra rakip kalede baskını daha da artıran Trabzonspor Djaniny ile bulduğu pozisyonda direği geçemedi. Antalyaspor’un yakalamış olduğu nadir pozisyonlarda ise kaleci Uğurcan, rakiplerine geçit vermedi ve soyunma odasına 1-0’lık skorla gidildi.

Antalyaspor özellikle mücadele oyunu kanatlara yıkarak Bünyamin ve Doğukan ile tehlike yaratmaya çalışsa da hem Puschaz hem de uzun zamandır oynamayan Serkan Asan harika bir maç çıkartı. Trabzonspor’da bugün takım halinde çok iyi bir mücadele örneği gösterdi. Orta saha kurgusunda yer alan Berat ve Siopis’e Bakasetas’da ayak uydurunca Trabzonspor oyunun kontrolünü tamamen elinde tuttu. Özellikle Trabzonspor’un zaman zaman oyundan düştüğü dakikalarda pozisyon bulan Antalyaspor’ kaleci Uğurcan Çakır’ı geçemedi. Uğurcan’ı tebrik etmek istiyorum bugün çok özel kurtarışlara imza attı. Abdullah Avcı bugün doğru zamanla ile değişiklilere imza attı. Yorulan oyuncuları kenara alarak oyun dinamizmini artırdı. Sahasın en iyilerinden biri olan Berat farkı ikiye çıkran golü atarak tur kapılarını sonuna kadar açtı. Trabzonspor çok güzel mücadele ettiği maçta hak ederek adını bir üst tura yazdırdı. Şampiyonluğun garantileyen ancak henüz tescillenmeyen Trabzonspor sezonu 2 kupa ile kapatmaya çok yaklaştı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap