SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Yorgun Düştü
11.05.2022

Trabzonspor, şampiyonluk sarhoşluğundan henüz uyanamamış. Sezonu çift kupayla kapatmak için 1-0’lık avantaj ile Kayserispor deplasmanına giden fırtına oyun olarak tarihi bir hezimete uğradı. Trabzonspor, tarihi boyunca birçok dünya devi ile karşı karşıya gelmiş ancak bu kadar baskı yediği pozisyon verdiği bir maç oymamıştır. Bugün Uğurcan Çakır olmasa tarihi bir fark kaçınılmaz olurdu. Kayserispor’un en az 10-15 pozisyonu vardı. Trabzonspor karşılaşmaya Nwakaeme’nin penaltı golüyle avantajlı başlasa da karşısında çok istekli bir Kayserispor vardı. Kalesinde devleşen Uğurcan farkı önledi. Kayserispor Trabzonspor’u adeta kevgire çevirdi. Sağdan soldan ortalarla Trabzonspor kalesine yüklenen Kayserispor oynadığı futbolla Trabzonspor’u sahadan sildi.

Fırtına, Abdülkadir Ömür ve Bakasetas ile bulduğu pozisyonları değerlendirmedi. Bundan tüm sezonun yorgunluğu var. Ligde şampiyonluğu garantileyen Trabzonspor kupaya sürpriz şekilde veda etti. Defansta Ahmetcan tek başına mücadele etti. Diğer oyuncular sanki sahada yoktu. Kayserispor atakları üst üste geldi. Bir takımın bu kadar pozisyon verdiği pozisyon hatırlamıyorum. Biz zamanında Liverpool ve Barcelona’yı yendik bu kadar pozisyon vermedik. Oyuncu değişikliklerinde Abdullah Avcı sınıfta kaldı. Hikmet Karaman’ın Kayserispor’u bugün 90 dakika boyunca oyun disiplinine sadık kalarak harika mücadele etti.

Çok ders çıkarılacak bir maç oldu. Yıllardır Trabzonspor’un maçları izledik, biz de futbol oynadık ancak böyle bir baskı görmedim. Adeta ezildik Uğurcan harika kurtarışlar yapmasına rağmen oynamasına rağmen 4 gol yedik. Kayserispor’u tebrik ediyorum. Trabzonsporlu oyuncuların ders alması gerekiyor. Trabzonspor’un geleceği açısından söylüyorum. Trabzonspor’un bundan sonraki süreçte Trabzonlu oyunculara sarılması lazım. Bugün gördük, yabancı oyuncular sahada yoklara oynadı. Forma aşkıyla savaşan Uğurcan Çakır ve Ahmetcan’ı tebrik etti. Trabzonspor hak ettiği bir mağlubiyet aldı.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap