SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına'Dan bir altın puan daha!
26.12.2021

Trabzonspor, ilk yarının son maçında ligin en iyi kadrosuna sahip takımlarından Başakşehir ile Akyazı’da karşılaştı. Edgar ve Hugo’nun yokluğundan tandemde Hüseyin Türkmen ve Denswil oynadı. Bu iki oyuncuda 90 dakika boyunca rakip hücum oyunlarına göz açtırmayarak harika bir performans ortaya koydu. Trabzonspor’da Hamsik diye iyi bir oyuncu. Olamaz böyle bir oyuncu. Tam bir orkestra şefi gibi takımın her alanda yönetiyor. Abdullah Avcı’nın sağ içindeki gözü kulağı büyük futbolcu. Bu Hamsik’e aldığı para helal olsun. Kim bu oyuncuyu buraya getirdiyse onu tebrik ediyorum.

Maça gelecek olursak Abdullah Avcı ve Emre Belezoğlu birbirlerini çok iyi tanıyorlar. Sanki bir satranç maçı izledik. Trabzonspor, özellikle Cornelius ve Dorukhan Toköz ile %100 golü kaçırması maçın hikayesini tamamen değiştirdi. Başakşehir çok kaliteli oyunculardan kurulu özellikle Visca ve Gulbrandsen ile buldukları pozisyonlarda Uğurcan Çakır, kalesinde devleşti. Uğurcan Çakır, çok iyi bir performans ortaya koydu.

Abdullah Avcı, yorulan Cornelius ve Dorukhan’ın yerine Koita ve Siopis oyuna alması ön alanda direnci artırdı. Maçın son anlarında Koita, Bakasetas’ın verdiği pasta golü atsa bugün çok daha farklı şeyler konuşuyorduk. Her iki takımda mükemmel performans ortaya koydu. Penaltı pozisyonu benim görüşüm tartışmasız penaltı. Hakem Halil Umut Meler, tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı. Oyuncuları ve hocayı kutluyorum. Maç maç bakacağız devre arasına moralli giriyoruz.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap