SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına'dan karlı havada 3 altın puan
24.01.2022

Trabzonspor, Galatasaray deplasmanında kar yağışı altında başlayan maçta muhteşem bir geri dönüşe imza atarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli daha geride bıraktı. Mücadeleye seyirci avantajı ile başlayan Galatasaray, ilk yarıda oyunu domine ettik dersek yanlış olmayız diye düşünüyorum. Trabzonspor’un pas oyunu olumsuz hava şartları nedeniyle biraz zorlandı. Karşılaşma 0-0 devam ederken Halil Dervişoğlu’nun arkadan Perez’in aşıl tendonuna bastığı pozisyon devreye girmeyen Var’ın Galatasaray’ın penaltı pozisyonunda devreye girmesi hakem triosunun ne kadar tarafı bir maç yönettiğinin göstergesidir. Galatasaray’ın penaltısı %100 penaltı tartışmaya kapalı bir pozisyon. Bu penaltı golüyle Galatasaray, 1-0 öne geçti. Trabzonspor’un Nwakaeme ve Bakasetas’ın şutları iler rakip kalede etkili olmaya çalışsa da Fatih Öztürk geçemeyince devreye 1-0’lık skorla girildi.

İkinci devre öncesi Abdullah Avcı, Berat ve Denswil’i oyundan alırken Ahmetcan ve Siopis’i sahaya sürdü. Bu değişiklik tamamen maçın çehresi değişti.  Abdullah Avcı bugün değişikli konusunda tebrik etmek istiyorum. İkinci devre rakip kalede üst üste ataklarda geliştiren Trabzonspor’da önce Cornelius ardından Ahmetcan’ın şutlarında sonuç gelmedi. Perez’in ortasından defanstan seken topa Bakasetas harika füzeyle skoru eşitledi. 1-1’iken Babel kafasında harika uzanan Uğurcan adeta kalesinde devleşti ve harika bir kurtarış yaptı. Son anda Taylan’ın hatasında Harika bir vuruş yapan Visca Trabzonspor’u galibiyete taşıdı. Harika bir ikinci yarı geçiren İstanbul’da aldığı bu 3 puan ile şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösteriyor. Bize en yakın Konyaspor TRABZONSPOR taraftarı şunu biliyor ki Konyaspor maçını aldığı zaman ligi erkenden bitirecek. Son maçta Trabzonspor son 10 maçta şampiyonluk turu atacak. Abdullah Avcıyı tebrik etmek istiyorum. Harika seçimler yaptı. Beni en çok sevindiren Bakasetas’ın gol atması oldu. Trabzonspor çok önemli bir deplasmanı daha kazası geçti

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap