SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına'nın aklı kupada
7.05.2022

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında oynanacak Kayserispor maçı öncesi Trabzonspor, Hatayspor deplasmanında kadroda büyük bir revizyon ile maça başladı. Teknik patron Abdullah Avcı, Sağ taraftar Serkan’a sol tarafta İsmail’e ön alanda ise Murat Cem Akpınar, Yusuf Erdoğan ve Kouassi’ye görev verdi. Karşılaşmanın hemen başında Serkan’ın kaptırdığı topta ani gelişen Hatayspor atağında Saba’nın şutunu Uğurcan harika çıkardı. Bu pozisyonun akabinde Kaabi’nin harika plasesi direkten döndü. Trabzonspor rakip kalede etkinliği artırdığı dakikalar Murat Cem’e yapılan faul sonrası Var’dan gelen kararlar penaltı kazandı. Penaltı pozisyonunda topu başına geçen Bakasetas topu kaleci nişanladı. İlk yarının özellikle ilk 10 haftasının yıldızı Bakasetas ilk yarı sönük bir görüntü ortaya koysa da ikinci devrede yapılan değişiklikler ile kendini buldu.

 İlk yarı golsüz geçen maçı seyredeler futbola doydu. İkinci yarıda oyuna Cornelius, Abdülkadir ve Visca hamleleri ile başlayan Trabzonspor oyuna hükmetmeye başladı. Ön alan presinde kazanılan topta Berat’ın harika tek pasında usta işi çalımla rakibi geçen Djaniny Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyuna müdahaleler bulunan Ömer Erdoğan Diouf’u oyuna alıyor. Kaleci Uğurcan ve defans oyuncuları Hatayspor’un etkili ataklarından rakiplerine geçit vermedi. Bütün akıllar Kayserispor maçındaydı. Sol taraftan gelen atakta Diouf Hatayspor’a beraberliği getirdi. Önce ofsayt gerçekçi ile iptal edilen gol Var Kararından sonra resmiyet kazandı. Sonradan oyuna giren Nwakaeme, Bakasetas sanki Trabzonspor kariyerlerin son maçını oynuyorlarmış gibi bir havaları vardı. Kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre Trabzonspor bu sene oyuncu satmayacak. Yapılan takviyeler ile şampiyonlar ligi kadrosu kurulacak. Bence doğrusu bu. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap