SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gençleri Sınıfı Geçti
8.11.2019

Trabzonspor, Avrupa’da şansı olmadığı için Alanya maçını düşündü ve gençlerle kurulu bir takımla sahaya çıktı. Sağ tarafta oynayan genç oyuncu Serkan, önde oynayan Ahmet Canbaz, bence ileriki dönemlerde faydalı olacaklarının sinyalin verdiler. Ünal Hoca’nın aklı fikri Alanya’daydı. Bence doğru karar vererek genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele etti. Trabzonspor’un genç oyuncularından Muhammet Akpınar ilk maçında etkili olamadı. İlk kez forma giyiyordu. Novak’ın yerinde oynayan Abdurrahim Dursun ise fena değildi. Çünkü karşısında çok önemli oyuncular vardı. Rus ekibinde Fernandes, Ari, Olsson, Suleymanov ve Stottski gibi kaliteli isimler göze çarptı. Bunlardan Fernandes, ilk yarıda güzel bir oyun oynadı ve attığı golelrle takımının ilk yarıyı 2-0 önde kapatmasını sağladı. Kaleci Erce Kardeşler iki gol yemesine rağmen 3-4 net pozisyonda da iyi kurtarışlar yaptı. Stoper oynayan Campi de iyi mücadele etmeye çalıştı ama vasatı geçemedi.

Ünal ikinci yarının ortalarında Nwakaeme ve Sörloth’u, son anlarda ise Yusuf Sarı’yı oyuna sokarak onlara şans verdi. Son anlarda yediğimiz gole yine son anlarda Nwakaeme ile bulduğumuz golle karşılık verdik. Ve iddiamızın kalmadığı Avrupa liginde dördüncü maçımızdan 3-1 mağlup ayrıldık.

Trabzonspor’un Alanya maçı bence çok önemli. O maçı yenip diğer sonuçlara göre liderliğe yükselebiliriz. Trabzonspor’un daha büyük takım olması için daha kaliteli oyunculara ihtiyacı var. çükü rakiplerin kadroları ve maddi durumları bizden çok üst düzeyde. Trabzon seyircisi Trabzonspor’dan şampiyonluk bekliyor. Bence bu kadroyla üst sıralarda oynamak başarıdır. Ama gerçeği göz ardı etmemek lazım. Diğer takımlar bizden bütçe ve kalite olarak çok güçlü. Bizim en büyük şansımız mükemmel bir taraftara sahip olmamız. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap