SON DAKİKA
SON DAKİKA


Her şey Trabzonspor için çok güzel olacak
10.06.2024

Sezonun tamamlanmasının ardından Fenerbahçe büyük bir ses getirerek Mourinho’u aldı. Şimdi İlkay Doğan’ı almaya çalışıyorlar. Bence yurt dışında oynayan en kaliteli Türk oyuncusu ama Alman vatandaşı. Mourinho’nun Real Madrid’den eski oyuncusu Benzema, Tottenham’dan eski oyuncusu Son Heung-min ve Chelsea’nın sol açığı Raheem Sterling’in Fenerbahçe’nin listesinde olduğunu duydum. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, sarı kırmızılı ekiple sözleşme yenileyen Okan Buruk’a 3 yıldız sözü vermiş. Beşiktaş da yeni hocası van Bronckhorst ile önemli işler başaracak gibi duruyor. Bu gelişmelere rağmen ben Trabzonspor’u şanslı görüyorum. Üç büyükler birbirini yerse Trabzonspor da bu takımlara evinde geçit vermezse şampiyon olabilir. Trabzonspor’un önü açık. Şampiyonluğa oynayan bir kadro kuracağını düşünüyorum. Taraftarın bu yönetime destek olması lazım.

Yönetim Draguş’u alarak çok doğru bir iş yaptı. Bence sezona damga vuracak. Trabzonspor’a çok şey kazandıracak. Bunun yanına pivot santrafor lazım. Onuachu yeniden bizde oynamak istiyor ama maliyeti fazla olduğu için bu transfer olmayabilir. Ankaragücü’nde orta sahada oynayan Efkan Bekiroğlu listede, alınırsa güzel iş olur. Abdulkadir Ömür’ün Trabzon’a gelmesini isterim ama yönetim alır mı bilemem. Yönetim Abdullah Avcı’ya yardımcı olarak İhsan Derelioğlu’nu, altyapının başına da Güngör Şahinkaya’yı getirdi. Bu gelişmelere çok sevindim. Trabzon’u iyi bilen insanlar. İyi de Trabzonsporludurlar. Güngör Şahinkaya 15-20 senedir milli takımlarda çalışıyor. Ailesi gibi kendisi de Trabzonspor’dan geliyor. Bu takımda yıllarca top koşturdu. Çok doğru bir karar. Yönetimi tebrik ediyor, destekliyorum.

Son olarak Trabzonspor taraftarına sesleniyorum. Bu takıma sahip çıkalım. İstanbul’u Fatih Sultan Mehmet fethetti, sonra Trabzonspor, ardından da Ekrem İmamoğlu fethetti. Trabzonspor bu sezon da fethedebilir ancak taraftarın inanması ve destek olması lazım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap