SON DAKİKA
SON DAKİKA


İki değişik devre
1.03.2020

Trabzonspor, maça şehitlerimize yapılan hain saldırı yüzünden gerek taraftar gerekse oyuncular olarak moralsiz başladı. Rizespor oyunun ilk yarısında Trabzonspor yarı sahasında daha çok pozisyon yakaladı. Moralsiz bir Trabzonspor izledik. Rizespor ilk 15 dakikada 3 gol pozisyonu buldu ama Uğurcan’ı geçemediler. Ndiaye, Sosa ve Guilherme iyi bir oyun oynamazken. Mikel güzel bir futbol ortaya koydu ama bu da yeterli olmadı. Önde Ekuban ve Sörloth istenilen pozisyonları bulamadılar. Sol taraftan gelen Rizespor atağında altı pasın içinden topla buluşan Skoda, 5 futbolcuyu geçerek topu Melnjak ile buluşturdu ve golü buldu. Bu golde defansın büyük hatası vardı. İlk yarıda Rizespor oynadı, Trabzonspor seyretti.

İkinci yarıda Trabzonspor Guilherme ’nin yerinde Nwakaeme ile oyuna girdi ve Trabzonspor’un oyunu adeta değişmiş oldu. İkinci yarı Trabzonspor oynadı, Rizespor izledi. Trabzonspor rakip yarı sahasında gol pozisyonları üretmeye başladı. Sosa’nın kornerden gelen topuna Da Costa jeneriklik kafa vuruşu ile harika bir gol attı. Ardından yine duran toptan gelen top ile Nwakaeme ortalığı karıştırdı. Ardından çok istekli olan Ekuban hem golünü attı hem taraftarın içini rahatlattı. Ardından Sosa farkı 3’e çıkarttı. Artık Trabzonspor rahatlamıştı.  Sonra ise şovunu yapan Nwakaeme 4’ncü golü attı. Oyunun sonlarına doğru 6 aydır oynamayan Abdulkadir’i oyuna soktu. Yıldız oyuncumuz sahada az kalmasına rağmen formuna yeniden kavuştuğunu bizlere göstermiş oldu. İlk golde asisti yapan Skoda Rizespor’un ikinci golünü attı. Arkasından da Ndiaye Trabzonspor’un 5’nci golünü atarak ikinci yarı iyi oynadığı oyun ile Rizespor’u 5-2 mağlup etti.  Ve Trabzonspor, Fenerbahçe maçına moralli olarak çıkacaktır. Trabzonspor şampiyonluk yolunda ilerliyor. Ama bir Trabzonspor taraftarı olarak açık ve net söylüyorum. Keşke askerlerimizi şehit vermesek, Vatan sağ olsun da şampiyon olmasak da olur. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap