SON DAKİKA
SON DAKİKA


İlkyarı Kayserispor ikinci yarı Trabzonspor
26.02.2022
 

Trabzonspor artık ligde rakipsiz şampiyonluğunu garantiledi. Rakip Kayserispor idi. Hikmet Karaman’ın Kayserispor’un Trabzonspor’a çok zor anlar yaşattı. Ben Hikmet hocayı kutluyorum. Kayserispor çok temiz bir futbol ortaya koydu. Oyunu çirkinleştirmeden mükemmel bir mücadele örneği gösterdiler. İlk yarıda Trabzonspor adına akılda kalan görüntü, Nwakaeme’nin harika plasesi oldu. Kayserispor özellikle Trabzonspor’un zayıf karnı sol kanattan Onur Bulut ile çok etkili ataklar geliştirdi. Onur’un birinci ortasında ağlara giden top ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. İkinci ortada Ahmetcan’ın hatasında Gavranoviç topu ağlara gönderdi. Yine Kayserispor’un ikinci golünde Ahmetcan yerini kaybederek Thiam’ın golüne davetiye çıkardı ve Kayserispor 2-0 devreye önde girdi. Ahmetcan’ın bu maçtan çok önemli dersler çıkarması gerekiyor. Trabzonspor’un büyük umutlar bağladığı Bakasetas ve Visca ilk devre neredeyse yoklara oynadı.
İkinci devreye 3 oyuncu değişikliği ile başlayan Trabzonspor, adeta maça yeniden başladı. İkinci yarıda yapılan değişiklikler oyunun şeklini değiştirdi. Oyuncuların değişiklikleri önce farkı 1’e indirdi, sonra beraberliği getirdi. Yine ikinci yarıda zaman zaman Kayserispor’un oyuna ortak olduğunu gördük. Abdülkadir Parmak, Hosseini, Onur Bulut ve Thiam Kayserispor adına günün iyileri oldu. Trabzonspor 40 bin seyircisinin muhteşem desteği altında son dakikada penaltıdan attığı golle karşılaşmayı kazanarak şampiyon benim dedi.


 Kayserispor küme düşerse üzülürüm. Önemli olan maçta alınan 3 puandı. Özellikle bu maçın ilk yarısı Trabzonspor’a bu ders olsun. Trabzonspor ilk devrede ligin en kötü oyunu oynadı. Ben şampiyon olduk diyorum ama rehavete yer yok, yine de dikkat etmek lazım. Ben Trabzonspor taraftarlarını kutluyorum. Kayserispor ve Hikmet Karaman’ın kutluyorum. Bence maçın hakkı beraberlik Trabzonspor 40 yıl sonra şampiyonluğa koşuyor, bu da bizim için büyük mutluluk diye düşünüyorum.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap