SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ne oyun ne skor
5.02.2024

LİGDE zirvenin 23 puan gerisinde yer alan  Beşiktaş ile Trabzonspor dolmabahçe’de karşı karşıya geldi. Hafta başından beri konuşulan acaba hangi takım daha kötü oynayacak sorusunun aksine bir mücadele izledik sahada ancak yine iki takımında ne bir organizasyonu ne de birbirlerine karşı planı vardı.  Trabzonspor’da Afrika Kupası’nda dönen Trezeguet ve sakatlığını atlatan Denswil’in sahaya ilk 11’de çıkması Trabzonspor adına bir avantajdı ancak Trabzonspor oyunun genelinde bu avantajını tam anlamıyla kullanamadı. Trabzonspor şayet şampiyonluğa oynayacaksa ne Mehmetcan ne de Eren bu takımda forma giyemez. Şampiyonluğa oynayacak bir takımın forveti Enis Destan değil SÖrlot5h ve Onuachu gib olur. Bunların yanına birde oyun organizasyonun eksik olunca hem savunmada hem de hücumda bir varlık gösteremezsiniz. Berat ve Mendy o kadar birbirlerinden kopuk oynuyor ki sanki ilk defa yan yana geldiler.

Bugün futbol anlamında iki takımın stoperleri çok iyiydi. Hem Cenk ve Semih’e hem de Enis’e pozisyon fırsatı tanımadan iyi marke ettiler. Son dönemde oynanan derbilere baktığımızda kalecilerin belki de en rahat geçirdiği derbi olabilir.  Belkide maçın kırılma anında Beşiktaş ceza sahasında Svenson’un Bardhi’yi çekmesini es geçen hakem ve var hakemi ne iş yapar ?  Yazık değil mi verilen emeğe ? Pozisyon dönüşünde Trabzonspor kalesinde golü görüyor.Kağıt üzerinde iki takımda büyük olmasına rağmen zirvenin 23 puan gerisinde kalmış ve sahadan futbol adına olumlu hareketler bir elin 5 parmağını geçmez. Zevksiz ve futbol adına bize hiçbir şey vermeyen bir maç izledik. Trabzonspor Abdullah Avcı ile kazanırken de oyun iyi değildi bugün yenilirken de iyi değil. Abdullah Avcı hem oyunu hem de oyuncuyu geliştirmek zorunda bu oyunlar hem kupa hem de lig hayal olur bize.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap