SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor’a 3 altın puan
13.05.2024

Trabzonspor dün İstanbulspor karşısından 3 puanla ayrılıp, üçüncülük koltuğunu sağlama alma adına sahaya çıktı. Maça hızlı başlayan Fırtına, ilk kornerde Onuachu’nun güzel kafa golüyle 1-0 öne geçti. Hemen bir dakika sonrasında önde pres yapan Vişça’nın asistiyle Onuachu fileleri bir kez daha havalandırdı. Bu gol maçı da kopardı zaten. Daha çok topla oynayan taraf olan Trabzonspor, oyun hakimiyetini elinde tuttu. Küme düşmesine rağmen disiplinli bir İstanbulspor izledik. Yenildiler ama mücadelelerini gösterdiler.

İkinci yarıya da iyi başlayan Trabzonspor, ara transferde takıma kazandırdığı Meunier’le farkı üçe çıkardı. Hep asistlerle takımına katkı sağlayan Belçikalı, bu kez gol attı. Şampiyonluktan sonra alınan oyuncuların çoğunluğundan fayda sağlanamadı. Umarım yeni transferler Meunier gibi katkı sağlar.

Gecenin adımına gelirsek, bence tartışmasız Vişça. Üç asist yaptı, maçın yıldızı oldu. İlerleyen yaşına rağmen hala çok formda. Onuachu da attığı iki golle galibiyetin başrollerinden oldu. Siz bana top atın ben gol atarım dercesine arkadaşlarının ikramlarını geri çevirmiyor.

Sayın başkanımız Ertuğrul Doğan ve ekibi devamlı altyapıya önem veriyoruz diyor ama ne hikmetse sahada genç oyuncu göremiyoruz. Ne zaman göreceğiz merak ediyorum. Trabzonspor önümüzdeki sene için 3-4 tane transfer yaptı. Bunlar takıma çok ciddi katkılar sağlayacaklardır. İyi bir planlama ile seneye şampiyonluğa oynanabilir.

Sayın Abdullah Avcı’ya şunu söylemek istiyorum. Bu maçta Uğurcan’ı dinlendirip Taha’ya şans verebilirdi. Tabi ki Avcı işi ciddiye aldı, malum Avrupa yolunda bu viraj önemliydi. Gönlümüzdeki skor gerçekleşti. Trabzonspor 3 puanı 3 golle aldı. Başakşehir de kazanınca aradaki fark 3’de kaldı. Bu hafta Başakşehir maçını kazanırsak 3.’lüğümüzü garantileriz. Dolayısıyla bu üç puan altın değerindeydi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap