SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor’da yeni transferler bekleniyor
15.07.2024

Trabzonspor Macaristan kampında iki hazırlık maçı oynadı ve ikisini de kazandı. İzleme şansımız olmadı ama edindiğimiz bilgilere göre takım yavaş yavaş rayına oturuyor. Eksikler yok mu, tabi ki var. Draguş kampın son günlerinde Macaristan’a geldi, Onuachu’nun transferi bekleniyor. Son aşamaya gelindi. Gigot’ta sorun çıkmış. Adana Demirspor’un stoperi Gravillon gündemde. Stopere kesinlikle bir oyuncu alınmalı. Orta alana da tecrübeli bir oyuncu şart. Zeyyat beyle konuştuğumda en az 2-3 tane daha transfer alacaklarını söylemişti. Ancak bazı oyuncuların elde çıkarılmasında sorunlar yaşanıyor. Bazı yabancılar gidecek ki yenileri gelsin.

Kampa gelecek olursak Orsic, Nwakaeme, Trezeguet, Bardhi, Vişça’nın performansı Abdullah Avcı’yı memnun etmiş. Nwakaeme sol tarafta, Vişça sağ tarafta, ortada Draguş. Onuachu da gelirse iyi bir hücum hattı oluşturulmuş olur.

Bu arada hazırlık maçlarındaki galibiyetler kimseyi yanılmasın, bunlar ölçü olmaz. Önemli olan erken hazır hale gelmek. 10 gün sonra UEFA Avrupa Ligi maçımız var. Bu maça kadar olan zamanı en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Ertuğrul Doğan yoğun mesaide. Ekibiyle birlikte listedeki oyuncuları almaya çalışıyor. Umarım istenen oyuncular alınır. Dediğim gibi bir iki kaliteli isim daha alınırsa bu takım şampiyonluğa oynar. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş iyi kadro kursalar da bu üç takımın birbirleriyle yarışması bizim işimize gelir. Aradan sıyrılır şampiyon olabiliriz. Bu zorlu yolda taraftarımıza da büyük iş düşüyor. 12’nci adam küsmeden, bıkmadan, usanmadan takımına sahip çıkmalı, çıkacaktır da.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap