SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor turu rahat geçti
29.12.2021

Trabzonspor, son 16 turuna kalma maçında TFF 1.lig ekibi Boluspor ile oynadı. Abdullah Avcı, ligde fazla forma şansı vermediği oyunculardan kurulu bir 11 ile sahaya çıktı. İlk yarıda futbol açısından saha pek bir şey göremedik. İki takımda dengeli bir oyun ortaya koydu. Boluspor, 1. Ligde küme düşme mücadelesi verse de Trabzonspor karşısında çok temiz bir oyun oynadı. Devre arasında yapılan değişikliler maçın çözülmesinde en önemli etkendi. İkinci yarı Bakasetas ve Peres’in oyuna girmesinde pozisyon zenginliğini de beraberinden getirdi.

Geçen sezon Trabzonspor’un Türkiye Kupasını almasında büyük rol oynayan Erce Kardeşler, bugünde Boluspor, ataklarından rakiplerine geçit vermeyerek klasını kanıtladı. Kendisi tebrik etmek lazım. Uzun süre oynamamasına rağmen kendisi hazır tutması çok önemliydi. Trabzonspor golü Bakasetas’ın harika topuk pasında Koita’nın müthiş çalımı ve son vuruşu Trabzonspor’u öne geçirdi. Trabzonspor bunu başardı. Sahada oynayan oyuncular Trabzonspor’un formasını giymeyi hak ediyor mu ? Yunus Mallı denilen bir oyun var büyük umutlalar alındı ancak beklentilerin altında kaldı. Yusuf Sarı’da acele etmeye gerek yok. Bu maç ikinci devre gidecek ve kalacak oyuncuların belirlemede noktasına iyi bir gözlem olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor’un zayıf rakibi karşısında yedek ağırlık sonuç olarak önemli turu geçmekti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap