SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor yönetiminin dikkatine
7.09.2021

Trabzonspor Avrupa maçında sahaya çıkıyor, bakıyoruz ilk 11’de 10 yabancı var. Geliyorsun Süper Lig maçına, Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karar neticesinde ilk 11’de en az 3 Türk olmalı. Katılanlar var, katılmayanlar var. üstelik hala daha bunun tartışmaları yapılıyor. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, aynı zamanda kulüpler birliği başkanı olduğu için TFF’nin bu konuda nasıl bir tavır sergileyeceğini en iyi bilenlerden olması gerekiyor. Yabancı sayısının azalıp, Türk oyuncularının artması kararları bekleniyor. Ama yapılan yabancı transferlerinden görüyoruz ki bu düşüncenin hayata geçmesi çok uzak bir ihtimal. Çünkü herkes kadrosuna yabancı oyuncu katmaya devam ediyor. Bu arada Türkiye’deki formda olan, sakat olmayan genç oyunculara da ilgi artıyor. Trabzonspor, sol tarafa İsmail Köybaşı’nı almış, yaşı 30’un üzerinde. Yine duyuyoruz ki Alanya’dan Efecan isteniyor, o da 33 yaşında… İsmail’in alınması yanlıştı, bu da alınırsa yanlış olur düşüncesindeyim.

Trabzonspor’da Trabzonlu oyuncumuz Abdulkadir Parmak takımdan kulüp tarafından değil de kendi isteği üzerinden ayrılmak istediğini öğrendim. Abdullah Hoca’nın Parmak konusunda kararı net değil, önce onun kesinleşmesi lazım. Parmak’la direkt görüşme yapması lazım. Abdulkadir Parmak, duyduğum kadarıyla ilk 11’de oynamasının zor olacağını düşünüyorsa bence yanılıyor. Trabzonspor’un Trabzonlu genç oyuncuya ihtiyacı var. Abdulkadir Parmak, Trabzonspor’da kalmalı, oynamak için hırslanmalı. Burada Abdulkadir Parmak’ın da düşünceleri çok önemli. Yedek kalmak istemiyorsa daha çok çalışmalı, küsmemeli, Abdullah Avcı da onun hakkını vermeli, diye düşünüyorum. Ayrıca Parmak ile Efecan takası konuşuluyor, bence bu olursa çok anormal şekilde Trabzonspor’un aleyhine olur. Yine bir sol bek arayışları var. Türk de olabilir, yabancı da…

Böylece Trabzonspor transferi kapatacak. Bir de Trabzonspor’un golcüsü Koita’ya değinmek istiyorum. Bence Trabzonspor’un direkt santraforu olacak. Koita henüz kendini gösteremedi. Onu Kasımpaşa’da çok seyrettim. Uzun süre oynamaması onun için dezavantajdı. Performansını ortaya koyamadı. Trabzonspor taraftarı şunu bilsin ki baş santrafor Koita olacaktır, bunu da en yakın zamanda görecektir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap