SON DAKİKA
SON DAKİKA


Uğurcan farkı önledi
20.09.2019

Trabzonspor Avrupa gruplarındaki ilk müsabakasında La Liga beşincisi Getafe ile karşılaştı. Harika bir zeminde oynanan maça Getafe iyi başladı. Trabzonspor ilk yarıda pozisyon üretmekte çok zorlandı. Tek bir pozisyonu bile yoktu. Getafe ise sağdan soldan yaptığı tehlikeli ataklarla kaleci Uğurcan’ı yokladı. 17’nci dakikada sahanın en başarılı oyuncusu Uğurcan, sol taraftan 40 metreden atılan hava topuna çıkıp çıkmamakta tereddüt edince Rodriguez topu ağlarımıza gönderdi. O uzun mesafeden gelen topa Uğurcan çıkmalıydı diye düşünüyorum.

İlk yarı Getafe’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Ünal hoca Avdijaj’ın yerine Sturridge’yi koydu. Arkasından da Doğan’ın yerine Abdulkadir Parmak değişikliğini geldi. Bu değişiklik Trabzonspor’a biraz canlılık getirdi. Mata’nın etkili atakları kalemizde büyük tehlikeye sebep oldu. Ancak kaleci Uğurcan kalesinde devleşti. Yine Getafe’nin sağdan soldan geliştirdiği pozisyonlarda Uğurcan gole izin vermedi. Sonuçta Trabzonspor’da Uğurcan olmasaydı farklı bir mağlubiyetle dönebilirdi.

Sonlara doğru Sosa’nın pasıyla buluşan Sturridge, net bir fırsatı değerlendiremedi. Bence Trabzonspor’da bugünün en iyi oyuncularından biri Uğurcan sonra Obi Mikel’di. Uğurcan’ın sayesinde de farktan kurtulduk. Ama bu dörtlü grupta kendi sahamızdaki maçları alırsak ilk 2’ye girebiliriz. Buna inanıyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap