SON DAKİKA
SON DAKİKA


Uğurcan Konya’ya yenilmedi
24.09.2021

Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada Trabzonspor, Konyaspor deplasmanında lider olmanın hesaplarını yaparak gitti. Maça hızlı başlayan Bordo-Mavililer, henüz 1. dakika dolmadan Hamsik’in nefis pasında Cornelius’un sol ayak plasesi ile öne geçti. Bu golden sonra herkes çok rahat bir maç geçeceğini düşünürken 8’inci dakika Vitor Hugo’nun profesyonel oyuncuya yakışmayacak faulü Trabzonspor’u 10 kişi bıraktı. Saha eksik kalan Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, saha içerisinde mecburi değişikliğe gitti.

Berat’ı tandeme çeken tecrübeli hoca orta saha kurgusunu Abdülkadir-Hamsik ve Bakasetas’tan oluşturdu. Trabzonspor’un 10 kişi kalmasıyla birlikte mükemmel bir baskı kuran Konyaspor sağdan ve soldan geliştirdiği ataklarla Trabzonspor kalesine yüklendi. 20.Dakika’da Çekici’nin golü ile eşitliği sağlayan Konyaspor, İlk yarıda Trabzonspor’u adeta sahadan sildi. Abdullah Avcı, ikinci yarıya Djaniny-Ömür değişikliği ile başladı. Oyunun rengi Trabzonspor’u adına değişti. Djaniny, kalitesini göstermiş oldu. İkinci yarının hemen başında defansın basit hatasında Çekici, Konyaspor’u 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra atakları sıklaştıran Konyaspor, ataklarında Uğurcan Çakır, geçit vermedi. Trabzonspor, dakika 70’den sonra Konyaspor’un yorulmasıyla oyuna ağırlığı koydu. 76’ıncı dakika Hadziahmetovin’in kendi kalesine attığı golle Trabzonspor 2-2’lik eşitliği yakaladı. Top bir o kalede bir bu kalede seyir zevki açısından güzel bir maç izledik.Gervinho karşı karşıya golü atsa mağlup olacak Trabzonspor maçı kazanabilirdi. Uğurcan Çakır, 8 kurtarışla Trabzonspor’un 1 puan almasının ana aktörlerinde biri oldu. Sahadaki oyuncular elinden geleni yapıyor. Vitor Hugo’ya sesleniyorum. Profesyonel oyuncusun yaptığın faul sana yakışmadı. Bu faul sana ders olsun.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap