SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yeni transfer umut ışığı
26.06.2024

Trabzonspor yeni transferleriyle sezona daha güçlü girecek. Alınan oyuncular Trabzonspor’a ne verecek, ne katacak bunu ileride göreceğiz. Yönetim elini çabuk tutarak bu oyunculara imza attırdı. Bence bu bir yönetim başarısıdır diye düşünüyorum. Aksi olsaydı sezona iyi hazırlanamayabilirdik. Trabzonspor’un Avrupa Kupası’nda oynayacağı maçlar için oyuncuların erken alınması büyük avantaj oldu. Trabzon’da Ozan Tufan’ın alınışı taraftarı ikiye böldürdü. Niçin alındı diyenler de iyi ki alındı diyenler de var. Hull City’de iyi oynamış diyorlar. Ben pek izlemedim, ukalalık yapmaya gerek yok. Ne yapacağını göreceğiz. Abdullah Avcı’nın zannediyorum Ozan’ı Vişça ile beraber değişmeli kullanacak. Vişça’nın yaş itibariyle 90 dakika kaldıramayacağı düşünüyor olabilir. Draguş’u çok yazdık, çok dile getirdik. Fırtına’nın en iyi transferi olacak, bizleri utandırmayacaktır. Alınan diğer iki oyuncu aynı takımda top koşturdu. Lundstram orta sahada hızlı, sert futbol oynayan, pres yapan bir oyuncu. Taraftarın onu seveceğini düşünüyorum. Barisic sol bekte Eren’le forma çekişmesi yapacak. Bu transferler geçen yıl orta alanda sıkıntılar yaşayan Trabzonspor’a ilaç olacaktır. Orta alan daha güçlü hale geldiğini herkes görecek. Cihan Çanak için çabuk, bire birde adam eksilten, sol taraftan ofansa dönük oyuncu olduğu söyleniyor. O da katkı verecektir. Muhakkak iki stopere ihtiyaç var. Ben Denswil’i çok beğeniyorum onun kalmasını isterim. Marsilya’da oynayan Gigot’la yan yana oynayabilir. Trabzonspor’un Ndidi ve Nunez ile görüştüğü duyduk, iki isimden birini alınırsa muhteşem bir orta saha olur. Türkiye ligindeki en iyi sağ beki Meunier’den net bilgi alamadık. Son maçta oynarsa göreceğiz.

Milli takıma gelirsek, Çekya maçında alınan 1 puan bizi gruptan çıkarır. Yenilgide bile üçüncü olarak çıkma ihtimalimiz var. Çıkarsak büyük iş başarmış olacağız. Rakiplerimiz güçlü ama önce çıkalım gerisine bakarız. Montella’nın Portekiz maçında çok hatası oldu. Bir çok teknik adam, yazar onu eleştirdi. Sergen Yalçın, Barış’ın ortada oynamasının yanlış olduğunu, onun açık alanda etkili olabilen bir oyuncu olduğunu söyledi. Çok doğru söyledi. Zaten Barış kapalı defansa karşı etkili olamaz. Çekya maçında hocamız onu sol kenarda düşünecektir. Çok zor bir maç olacak. Bire birde iyi mücadele eden, ön alan baskısı muhteşem olan bir Çekya izleyeceğiz. 50 bin seyirciyle o maçta en azından 1 puanla ayrılıp gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Bu arada iki milli maçta oynamayan kaleci Uğurcan, Çekya maçında oynayabilir. Oynarsa hem onun için hem milli takım için iyi olur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap