SON DAKİKA
SON DAKİKA


2 puan daha gitti
17.03.2019

Giresunspor, Spor Toto 1. Lig’in 26. hafta maçında sahasında 6 puanlık maçta İstanbulspor’u konuk eti. Sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Çotanakların bu düşüncesi gerçekleşmedi. Ligde son hafta Boluspor’u güzel bir oyunla mağlup ederek uzun bir aranın ardından galip gelen Yeşil- Beyazlı ekip, İstanbulspor karşısında belki galibiyeti hak edecek oyunu oynamadı ama 2 önemli puan kaybettiği bir gerçek.

Yoğun yağış altında oynanan maça konuk ekip İstanbulspor daha hızlı başladı. Kısa sürede rakibine ayak uyduran Çotanaklar, ilk yarıda rakibi tehlikeye sokacak pozisyon geliştiremedi. İstanbulspor da 1-2 cılız atakla ilk yarıyı kapattı. İkinci yarıda şanssız bir şekilde 10 kişi kalan Giresunspor, daha çok defansa ağırlık verdi. Çünkü mağlup olunması durumunda rakip avantajlı konuma geçecek ve sıkıntılı bir süreç başlayacaktı. Giresunspor bunun farkındaydı ve ona göre hareket etti.

Haftaya 26 puanla giren iki ekibin 90 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi. Konuk ekip İstanbulspor, Giresunspor’a oranla biraz daha diri görünse de iki takım da birer puana razı oldu.

Netice itibariyle Giresunspor için bu beraberlik kazanç olarak görünse de bence 2 puan kayıp olarak söylenmeli. Çünkü iç sahada alınan beraberlik kazanç olarak görülmemeli.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap