SON DAKİKA
SON DAKİKA


3 puan kutlu olsun
10.11.2019

Ligde alt sıralardan kurtulmak ve üst sıralara doğru tırmanışa geçmek isteyen Giresunspor, dün kendi sahasında Osmanlıspor’u konuk etti. Karşılaşmaya kötü başlayan Giresunspor ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. İkinci yarıda Teknik direktör Hakan Kutlu’nun Önderliğinde sazı eline alan Çotanaklar Rusescu ve Uğur’un attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve kritik 3 puanın sahibi oldu.

 

Özellikle Giresunspor’un yediği golden sonra oyundan kopmaması ve harika bir geri dönüş yapması ilerisi adına sevindiriciydi. Teknik direktör Hakan Kutlu’nun göreve gelmesinden sonra başka bir kimliğe bürünen Yeşil-Beyazlılar adeta küllerinden yeniden doğdu. Özellikle dünkü maç öncesi eksiklerinin olduğu bir ortamda alınan 3 puan da ‘Bu takım Play- Off potasında olur’ dedirtti. Teknik Director Hakan Kutlu’nun liderliğinde alınan bu galibiyet hepimize kutlu olsun. Giresunspor milli arayı da en iyi şekilde değerlendirip ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacaktır. Kendi evinde son 3 maçını kazanan Çotanaklardeplasmanda da maç kazanmaya başlaması lazım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap