SON DAKİKA
SON DAKİKA


3 puanı kaçıran Giresun oldu
30.12.2019

Ligde çıkışlı inişli günler geçiren Çotanaklar, dün deplasmanda İzmir ekibi Altay ile karşı karşıya geldi. Mücadele iki ekip açısından da büyük önem taşıyordu. Çünkü alınan 3 puan devre arasına moralli girmeyi sağlayacaktı.

Son hafta 2 önemli puan kaybeden Giresunspor, taraftarını üzmüştü. Çünkü oynanan oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı. Bu 2 puanı telafi etmek için Altay deplasmanına giden Çotanaklar, uzun süre bir kişi eksik oynayan Altay ile yenişemedi.
Maça hızlı başlayan Giresunspor, ilk dakikalarda gole çok yaklaştı. Ahmet İlhan’ın kafa şutu direkten döndü. İlk yarının son anlarında 10 kişi kalan Altay, Giresunspor karşısında zor anlar yaşadı.

İkinci yarıda rakibine oranla daha etkili görünen Giresunspor, rakip fileleri havalandıramayınca 1 puana razı olarak sahadan ayrıldı.

Devre arasına 1 puanla giren Giresunspor, play-off’u hedefliyorsa bu arayı çok iyi değerlendirmeli. Tabi bu takıma takviye de şart.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap