SON DAKİKA
SON DAKİKA


Del Valle neden oynamıyor?
1.07.2020

Giresunspor, Bursaspor’a tek golle mağlup olarak play-off yolunda yara aldı. Adana Demir yenilgisini telafi etmek için sahaya çıkan Çotanaklar, istediğini elde edemedi. Oynanan futbol ise gelecek adına umut vermedi. Her ne kadar teknik direktör Hakan Kutlu, takımı ile ilgili güzel düşünceler sarf etse de maalesef sahada bunları göremedik.

Hakan hoca, maç sonunda ise 12 günde 4 maç oynadıklarından şikayetçi oldu. Bunu da anlamış değilim. Sayın Kutlu, bu bilinen bir durumdu. Bunun mazereti olamaz. Bu fikstür günler öncesinden belli oldu. Mazeret yerine takımı ona göre hazırlamalıydın Hakan hocam. İlk yarıda futbol denen hiçbir şey yoktu. Adanaspor ve İstanbulspor karşısında sergilenen futbolu bugün maalesef göremedik.

Ayrıca Del Valle neden oyuncu neden oynamıyor? Öyle bir oyuncun var neden yedek kulübesinde oturur? Bu oyuncuyla ilgili sorunlar mı var, onu da merak ediyorum. Eğer böyle bir oyuncun varsa oynatmalısın hocam. Bu oyuncudan verim almak hiç de zor değil. Ama sen işi zorlaştırıyorsun.

Bir parantez de Muhayer’e açmak istiyorum. 77’de oyuna girip çift sarıdan oyundan atılıyorsa, bu oyuncu ciddi şekilde uyarılmalı. 21 yaşındaki bir oyuncudan böyle bir görüntü almamalıyız. Nereden bulunuyor alınıyor, inanın anlamıyorum. Giresunspor’un altyapısında çok genç var. Onlara şans verilsin.

Neyse lafın özü play-off yolunda ciddi bir kayıp yaşandı. Ancak tren kaçmış değil. Bu hafta oynanacak olan Erzurumspor maçını şans olarak görüyorum. Çotanaklar, eğer bu maçı kazanırsa yeniden iddiasını sürdürebilir. Son şans kaçmasın…

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap