SON DAKİKA
SON DAKİKA


Durmak yok böyle devam
24.06.2020

PANDEMİ bir çok takıma yaramadı ama ‘Allah nazardan saklasın’ diyelim, taşa 3 kez vuralım, Giresunspor’a yaradı. Bir çok takım tel tel dökülürken Giresunspor önce Adana’yı ardından ise dün İstanbulspor’u yenip playoff yolunda ciddi bir yol katetti. Elbette kim iyi kim kötü dilimizin döndüğünce yazacağız ancak asıl dikkat etmemiz gereken bundan sonra kalan haftalar. Giresunspor sırasıyla bu hafta Adana Demirspor, sonra Bursa, ardından Erzurum, daha sonra Altınordu ve son hafta da Altay ile oynayacak. Altınordu dışındakilerin hepsi bizim gibi Süper Lig’i çok isteyen yine bizim gibi bir üst ligde yıllarca oynamış ekipler.

 

İşin özü, artık kolay maç yok. Bundan sonra sahada kora kor, büyük bir mücadele olacak. Takımımız iyi. İnanıyorum ki, Hakan hoca da maç maç düşünüp oyun stratejisini ona göre belirleyecek. Dün kazanmak önemliydi. Kazandık. Üstelik 1-0 yenik olarak başladığımız maçı çevirmeyi bildik ve hanemize 3 puanı yazdırdık. Mehmet adı gibi gerçekten Taş. Özgürcan’ın uzun bir aradan sonra gol atması gelecek haftalar adına ona moral oldu. Ahmet Kesim kaptan Numan, Milinkovic dünün iyileri arasındaydı. Durmak yok. Böyle devam.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap