SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresun, Antep'ten 1 puanla döndü
28.04.2019
Mücadele ettiği Spor Toto 1. Lig’de kötü günler geçiren Giresunspor, yine zorlu bir 90 dakikaya daha çıktı. Gaziantep deplasmanında Gazişehir’e konuk olan Çotanaklar, 2-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamayınca 1 puana razı oldu. Bu sezon bir türlü istikrar sağlayamayan ve birçok teknik adam değişikliğine giden Giresun ekibi, yeni Teknik Direktörü Erkan Sözeri nezaretinde ilk maçına dün çıktı.
Diğer maçlara oranla daha iyi bir görüntü veren Giresunspor, etkili bir oyun ortaya koyduğu ilk yarıyı Volkan Okumak’ın kaydettiği golle 1-0’lık üstünlükle kapattı.
Maçın ikinci yarısında da Çotanaklar etkili göründü. İlk golün sahibi Volkan, ikinci yarının başlarında farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. 
Ancak bu golden sonra Giresunspor’da bir düşüş gözledim. Çotanaklar, biri penaltıdan olmak üzere iki gole engel olamadı.
Play-off mücadelesi veren rakibi karşısında avantajı kaçıran ve 1 puanla yetinen Yeşil-Beyazlılar, tehlikeli bölgenin bir basamak üstünde yer aldı.
Hala rahat bir konumda bulunmayan Giresunspor, kalan 3 maça odaklandı...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap