SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor Hataydan eli boş döndü
13.05.2019
Bu sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak haftalar ilerledikçe tabiri caizse rotasını şaşıran Giresunspor’a ligden düştü gözüyle bakıyorlardı. Ta ki Adana
Demirspor maçına kadar. Ligde karanlık süreçlerden geçen, bu arada teknik adam değişiklikleri yapan Çotanaklar en son takımın eski teknik direktörü Erkan Sözeri ile el sıkıştığğında umutlandı. Kendi saha ve seyircisi önünde Adana Demirspor’a karşı aldığı galibiyet Giresunspor’a nefes aldırdı.

Gelgitler yaşayan, aldığı mağlubiyetlerle taraftarlarını küstüren Karadeniz temsilcisi dün de Hatay deplasmanındaydı. Eski şaşaalı günlerini mumla arayan yeşil-beyazlı ekibin Sözeri nezaretinde çıktığı maçta aldığı tek gollü yenilgi ‘aynı tas aynı hamam’ dedirtti.

Parantez açmak istediğim bir konu var, bu sezon hayal kırıklığı yaratan Giresunspor için artık bembeyaz bir sayfa açma zamanı. Sözeri Giresun’a ve Giresunspor’a aşina olan bir teknik direktör. Taraftarlar da kendisine ısınmış durumda.

Kulüp yönetimiyle el birliği yaparak takımı ayağa kaldıracağına inancımız sonsuz.

Artık Hatay maçını değerlendirmenin bir anlamı yok. Elbette tüm planlar gelecek sezona yönelik olmalı. Sözeri de bunu yapacaktır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap