SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor kahretti
3.12.2018

Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Giresunspor dün kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Gazişehir Gaziantep karşısına üç puan için çıktı. Daha maçın 3. dakikasında ceza sahası içinde  yapılan müdahale ile birlikte konuk takım kazandığı penaltıyı gole çevirerek maça iyi başlayan ekip oldu.

Giresunspor karşısında 1-0 galip olan Gazişehir Gaziantep’in teknik direktörü  Mehmet  Altıparmak bu dakikalardan sonra kontratağa dayalı oyunla ikinci golü aradı. Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar’ın takımına verdiği taktikler tutmadı. Giresunspor aradığı golü bulamayınca maçın ilk yarısını mağlup kapattı. İkinci yarıda da Gazişehir Gaziantep sahneye çıktı ve birbirinden güzel gollerle Giresunspor kalesini 5 kez havalandırdı. Gazişehir zorlu bir deplasmandan altın değerinde 3 puan alarak evine dönmesini bildi. Giresunspor ise aldığı bu mağlubiyetle kötü gidişata dur diyemedi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap