SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor pes etmiyor
26.01.2020

 


Menemenspor’u yenerek ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapan Giresunspor, dün evinde Ümraniyespor ile karşılaştı. Play-off şansını sürdürmek için sahaya çıkan Çotanaklar, istediğini aldı.

Güzel bir havada oynanan karşılaşmada Giresunspor adına oyun da güzeldi, skor da. 6 puan değeri taşıyan müsabakada Ümraniyespor’u 2-1 yenen Karadeniz ekibi, ‘play-off yarışında ben de varım’ dedi. 3 puanın yanı sıra oynanan istekli futbol, ilerleyen haftalar öncesinde umut verdi. Beni en çok mutlu eden de buydu.

Müsabakaya çok etkili başlayan Giresunspor, 22’de Ahmet İlhan’ın kaydettiği golle ilk ayrıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da başarılı bir görüntü veren Çotanaklar, günün yıldızı Ahmet İlhan’la bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. 15 dakika geçmeden konuk ekip farkı bire indirse de kalan dilimde iyi savunma yapan Çotanaklar, rakibine puan vermedi.

Sonuç itibariyle Hakan Kutlu ile çıkışını ve özellikle iç sahadaki başarılı grafiğini sürdüren Giresunspor, 3 altın puan daha hanesine yazdırdı. Puanını 27’ye yükselten yeşil-beyazlı ekibimiz, gelecek hafta Hatayspor’u konuk edecek. Bu maç da çok zor geçecek ancak bu havayla Hatay’ı da geçeriz.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap