SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sorumluluk almak budur
28.10.2019
Giresunspor dün kendi sahasında ligin dibinde yer alan Eskişehirspor’u konuk etti. Karşılaşmayı da 3-1 kazanmasını bildi. Ama Giresunspor’un zaman zaman oynadığı bölümler ilerisi adına umut vermedi. İlk yarıda direnç gösteren Eskişehirspor’un direnci bir türlü kırılamadı. 

Sahneye çıkan Bekir, Tanase, Del Valle ve Özgür Can gibi tecrübeli isimlerin daha fazla sorumluluk alması gerektiğini söylemiştik. Nitekim bunu da dünkü maçta gerçekleştirdiler. Özellikle Giresunspor’da bu tarz tecrübeli oyuncular daha fazla sorumluluk alırsa her şey daha güzel olacak.

Akhisarspor’u yenen fakat sonrasında Boluspor’a yenilerek hayal kırıklığı yaratan Giresunspor, Eskişehirspor’u yenip derin bir nefes aldı. 
Çotanaklar şimdi haftaya Keçiören ile karşı karşıya gelecek. Bu maçı ne pahasına olursa olsun kazanması lazım. Yoksa ilerleyen haftalarda sıkıntılar daha da büyüyecek.
Bir sitem de taraftara... Dünkü karşılaşmada takımlarınızı yalnız bıraktınız. Unutmayın! Bu takımı şimdi yalnız bırakırsanız, ileride o stada gideceğiniz takım bulamazsınız. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap