SON DAKİKA
SON DAKİKA


Akdeniz’de Kasırga!
21.02.2022

“Geçen hafta yendiği en yakın takipçisinin  kendi evinde de puan kaybetmesi, Trabzonspor’da bir rehavete neden olacak mıydı?”

Günün sorusunun yanıtı Alanya’da alındı: “Hayır.”

Bordo mavililer, ilgin dikkat çeken takımlarından Alanyaspor karşısında öyle bir ilk yarı oynadı ki; yazımıza “Akdeniz’de kasırga!” başlığını attırdı. Nwakame’nin kaleci ve savunmanın ortaklaşa hatasını affetmememesiyle bordo mavililer, maça adeta 1-0 önde başladı. Bu gol hızını artırdı. Tekrar Nwakame, Cornelius ve Dorukhan derken skor bir anda 4-0 oldu ve maç ilk yarıda koptu. Maçı tribünden ya da ekranlardan izleyenler kendilerini güçlü bir Avrupa Ligi takımını izler gibi hissettiler.

Trabzonsporlular rehavetten korkuyordu ya İkinci yarıda adına rehavet demesek de bir gevşeme olmadı değil. Demoralize Alanyaspor bir penaltı vuruşundan bile yararlanamadı. Ama burada Uğurcan’ın halkını vermek lazım. Abdullah Avcı, rakibin bu durumunu görünce, 4 golün sahipleri Nwakame, Cornelius ve Dorukhan ile birlikte penaltı kurtaran Uğurcan’ı oyundan alıp maçın bitmesini bekledi.

Artık Trabzonspor şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Sadece lig şampiyonluğunu kazanmayı yeterli görmeyecek gibi. Ziraat Türkiye Kupası maçı da yaklaştığı için ligde elde edilen bu müthiş başarının motivasyonuyla Antalyaspor ile yapılacak kupa mücadelesi beklenmeye başlandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap