SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bir puan iyidir
2.09.2019
Fenerbahçe’nin çok etkili olduğu ilk yarıda Trabzonspor, golü yedikten sonraki 10 dakikalık bölüm dışında hayli tutuk gözüktü. Oysaki o coşkulu taraftarı susturan eşitlik sayısından sonra baskısını sürdürebilir ve sonuç alabilirdi. 
Transfer sezonunun en hareketli kulüplerinden biri olmasına karşın yenilerden sadece ikisini kullanan Bordo-Mavililerde, ilk yarıda Ekuban’ın golünde asist yapsa da Avdijaj, yenilen goldeki hatası ve kaçırdığıyla dikkat çekti. Zaten sonrasında yerini Doğan’a bıraktı. Sörloth da bir varlık gösteremedi. 
Trabzonspor ikinci yarıda da büyük baskı yedi. Maç bir süre adeta Fenerbahçe hücum elemanlarıyla Uğurcan arasında geçti. Genç kaleci inanılmaz pozisyonlar çıkardı ve takımın direncinin tümüyle kırılmasını önledi. İlginçtir Bordo-Mavililer çabuk çıkmakta da zorlandı. Birkaç kez Nwakaeme ve Ekuban’la denediği atakların biri dışında çok cılız kaldı. 
Daha sonra teknik adamların oyuna müdahaleleri başladı. Ancak 70. dakikadan sonra iki takımda da yorgunluk belirtileri başgösterdi ve maçın temposu düştü.
Ünal Karaman, rotasyonlarda sürekli savunmayı düşünüyor. Halbuki hücum oyuncuları daha çok yoruluyor ve dinlendirilme ihtiyacı duyuyor. Bu bölgede alternatif oyuncular hazırlamalı.
Sonuçta Trabzonspor karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Aldığı bir puanda en büyük pay sahibi kuşkusuz Uğurcan oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap