SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu neyin inadı?
28.09.2021

Trabzonspor, lige çıktığından beri kendisine ters gelen rakibi Alanyaspor’u konuk etti. Bordo mavililer ilk yarı boyunca topa daha çok sahip olmasına ve oyunu kontrol etmesine karşın pozisyon üretmekte zorlandı. Süper Lig’in en iyi hücum elemanları olarak bilinen isimler, Alanyaspor savunması önünde bir türlü organize olamadı.

Etkisiz hücum aksiyonlarında Alanyaspor’u rahatsız edemeyen ev sahibi ekip, rakibin ilk kez başarabildiği çabuk çıkışta, kalesinde Uğurcan’ın klasına yakışmayan bir gol gördü.

Yenik duruma düştükten sonra kısa sürede toparlanan Bordo Mavililer, Bakasetas - Cornelius imzalı bir ölü top organizasyonunda eşitliği yakalayarak soyunma odasına gitti.

İkinci yarıda da oyuna hakim olan taraf Trabzonspor’du. Topu rakip ceza alanına yakın bölgeye rahatlıkla götüren Bordo mavililer, ilk yarıdaki gibi bu atakları pozisyona çevirmede zorlandı. Ev sahibi ekibin baskılı oyunu 10 kişi kaldıktan sonra artarak devam etti. Bu kez önemli fırsatlar da yakaladı ama sahneye Serkan Kırıntılı çıktı. İki kez çizgiden top çıkardı ve Trabzonspor bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

Bu noktada hem Abdullah Avcı, hem de hakem Halis Özkahya’ya bir kaç laf edelim. Abdullah Avcı, Konya deplasmanında Vitor Hugo’ nun atılmasından sonra yapması gereken işi bu maçta yaptı. Hüseyin uzun süre sonra ilk kez forma giymesine karşın sırıtmadı. Avcı’nın İsmail ısrarını anlayamıyoruz. Ne bekliyor bu futbolcudan bilemiyoruz. Bu inadıyla hem kendine hem de Trabzonspor’a zarar veriyor.

Halis Özkahya’ya gelince; Hüseyin’e kırmızı kartı gösterdiği pozisyonda bu oyuncunun hareketi faul bile değildi. Ama o tereddütsüz ikinci sarı kartı çıkardı. Eline fırsat geçti, Trabzonspor’u doğradı. Takım uzatmalarla birlikte bu kez 38 dakikayı 10 kişi oynadı. Yine söylüyoruz; bu hakemlerle Trabzonspor için lig kolay kolay bitmez.

Son söz genç Ahmetcan’a. Bu oyuncu girdikten sonra hiç aksamadı, kendisi gibi gençlere daha çok şans verilmesinin yolunu açtı. Umarız Avcı bu yolda yürür.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap