SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çok zor oldu ama oldu!
6.02.2022

Lider Trabzonspor, son haftaların formda ekibi Kasımpaşa ile karşılaştı. Ligdeki son altı maçın birini beraberlik 5’ini de galibiyetle kapayan İstanbul ekibi, beklendiği gibi lidere adeta kök söktürdü. Ama şampiyonluk yarışında aradaki önemli farka karşın puan kaybına tahammülü olmayan Bordo mavililer, Visca’nın akıl dolu vuruşuyla gelen gol ile elde ettiği avantajı zorlansa da son düdüğe kadar korudu. Trabzonspor başlama düdüğüyle birlikte  rakibi üzerine baskı kurdu. Etkili oyun karşılığını daha 6. dakika dolarken verdi. Visca’nın şık golü bordo mavililerin hızını kesmedi. Çok net bir fırsat Cornelius’un ayağından kaçınca Kasımpaşa biraz nefes aldı ve ilk yarım saatten sonra oyunda dengeyi kurdu.

Fırsatlar yakaladı ama değerlendiremedi. İkinci yarıya Fall ve Eyseric takviyesiyle başlayan konuk ekibi uzun süre özellikle sağ taraftan taşıdığı toplarla etkili oldu. Abdullah Avcı 25 dakika bu durumu sadece seyrettikten sonra oyuna müdahale etti. Yusuf Erdoğan ve Berat Özdemir girdikten sonra denge yeniden sağlandı. İki taraf da skoru değiştirebilecek fırsatlar buldu ama değerlendiremedi ve Trabzonspor kritik bir galibiyete daha imza attı. Bu skor en yakın takipçisi Konyaspor ile yapılacak zorlu maç öncesi daha da büyük anlam kazandı. Maçın hakemi Zorbay Küçük, çok basit bir tartışmaya müdahale etmekte yetersiz kalınca ikisi saha içinde ikisi de kulübeye olmak üzere 4 kez kırmızı kartını çıkarmak zorunda kaldı. MHK, ilgin sonu yaklaşırken önemli maçlarda “küçük” kalabilecek hakemlere dikkat etmeli.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap