SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fener’in Kursağında Kaldı!
24.04.2022

Trabzonspor’un 4 haftadır kazanamaması bir yana Fenerbahçe’nin bir gün önce Rize’de farklı kazanması, Bordo mavililerde puan farkı nedeniyle oluşan rehavet ortamını değiştirdi. Hızlı başladığı maçın ikinci dakikası dolarken rakibe baskı hata yaptırdı. Ardından penaltı geldi ve Trabzonspor maça adeta 1-0 önde başladı. Avrupa Kupalarına katılma şansını devam ettirme çabasındaki Adana Demirspor daha ilk golün şaşkınlığını atlatamadan Cornelius’un şık kafa vuruşuyla gelen bir şok daha yaşadı ve oyundan düştü. Ama kısa sürede toparlandı ve Trabzonspor kalesinde varlığını hissettirmeye başladı. Pozisyonlar da buldu ama önce Uğurcan’a ardından da direk engeline takıldı.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun verdiği uzatma dakikalarını şaşırıp önce bitirdiği, sonra uyarıyla kalan iki dakikayı tamamladığı ilk yarı lider Trabzonspor’um 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci yarıya Bakasetas ve Djaniny takviyeleriyle başlayan Trabzonspor, ev sahibi ekibin ilk yarının ikinci bölümündeki baskısını kırdı. 61. dakikada Cornelius ve Djaniny iş birliğiyle maçı adeta bitirdi.Trabzonspor bu galibiyetle şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım attı. Bordo mavililer kalan 4 maçta bir puan aldığı takdirde şampiyon olacak. Bu durumda Antalyaspor maçında bir beraberlik bile tur atması için yeterli olacak.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap