SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hakemler erken başladı!
26.08.2019

Geçen sezon hakem hatalarından en çok puan kaybeden takım Trabzonspor’du. Cemil Usta Sezonu’nda da hakem hataları erken başladı. TFF Başkanı Nihat Özdemir yıllarca yöneticilik yaptığı Fenerbahçe’yi Şampiyon yapmak için kolları sıvadı. 

Şampiyonluğun en büyük adayı gördüğü Trabzonspor’u hakemlerle durdurmaya çalışıyor. Dün gece oynanan maçta Ekuban’a yapılan harekette penaltı vermeyen orta hakem Koray Gençerler ve VAR hakemlerinin iyi niyetli olmadıkları kesin. Geçen hafta oynanan Fenerbahçe-Gazişehir Gaziantep maçında 20 dakikada verilen üç penaltıdan daha bir penaltı idi. Fenerbahçe’ye farklı Trabzonspor’a farklı. İş işten geçmeden Trabzonspor; yönetimi, taraftarıyla ve bütün gücüyle tepkisini koymalı. 

Koray Gençerler orta hakemlik yapabilecek seviyede değil pozisyonlara uzak kaldı. Verdiği kararlarla her iki tarafı da memnun edemedi. Bir an önce çizgi hakemliğine geri dönsün. 

Ünal hoca AEK Atina maçına çıktığı 11 ile oyuna başladı. Tabii ki bundan sonra kaybedilecek her puan şampiyonluktan uzaklaşma olacaktır. Önümüzdeki perşembe oynanacak AEK maçında ilk maçtaki skordan  dolayı rahat durumdadır. 

İlk yarı bir orta saha mücadelesinde geçti. Az gol pozisyonu savunmayı ön planda tutan iki tane takım gördük. Her iki takımda rakibi hataya zorladı. Avantajı kullanan Trabzonspor oldu. Verilmeyen bir penaltı atılan nefis bir gol vardı. Sergen hoca Trabzonspor’u iyi analiz etmiş. Özellikle ilk yarıda Trabzonspor’a fazla pozisyon vermedi.  

İkinci yarıda karşılıklı birer gol vardı. Bol pozisyonların olduğu bir 45 dakika oldu. Trabzonspor birçok pozisyondan yararlanamadı ama maçı galip bitirmesini bildi. Malatyaspor gibi şansımızın pek tutmadığı bir takımdan alınan üç puan çok önemli idi. Yenen gol de yine Obi Mikel pozisyonun içindeydi top kendisine Kasımpaşa’da olduğu gibi çarptı gol oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap