SON DAKİKA
SON DAKİKA


Herkes rahatladı!
12.12.2021

Süper Lig’in süper performanslı takım olur, en yakın rakibinize 12 puan, ezeli rakiplerinize daha da fazla fark yaparsanız, doğal olarak daha bir konsantre olan rakiplere karşı oynamak zorunda kalırsınız. Tıpkı Antalyaspor’un Trabzonspor önünde maça çok arzulu ve istekli başladığı gibi.

İlk 15 dakika ev sahibi rakibin baskısını kırmakta zorlanan bir Trabzonspor izledik. Ancak ilerleyen dakikalarda bordo mavililer rakip kalede varlığını hissettirmeye başladığı gibi gole ilk ulaşan taraf oldu. Sonrasında hakem faktörü devreye girdi. Antalyaspor’un agresif, sert futboluna göz yumdu ve bir çok pozisyonda gerektiği halde kart kullanmamaya özen gösterdi. Soyadı Küçük olsa da belli ki büyük planları olan bir hakemdi ve görevini ince ince yerine getirdi. Antalyaspor’un bir atağında da Edgar L pozisyon hatası yapı topu elle kesince tereddütsüz verdiği  penaltıyla gelen gol ilk yarının skorunu eşitlik olarak belirlendi. İkinci yarı mutlak galibiyeti hedefleyen iki taraf da birbirlerinin hata yapmasını bekledi. Oyunu genelde kendi yarı alanında tutup çabuk çıkarak rakibi tuzağa düşürmeye çalışan Trabzonspor’da Avcı sürpriz kararla Cornelius’u oyundan alıp Siopis’i sahaya sürdü. Sakatlanan  Neakame’den sonra Cornelius’un da çıkarılması Antalyaspor’u rahatlattı.

Ev sahibi ekip daha etkili geldi. Bir savunma hatasıyla da ikinci golü buldu. Sonrasında Koita hamlesi beraberliği bile sağlamaya yetmedi. Trabzonspor’un bu yenilgisiyle lige bir hareket gelir artık! Şampiyonluk yarışındaki rakipler iştahlandı. Hakemler görevini yaptı! Yayıncı kuruluşun dekoder  satış umutları arttı. Trabzonspor stresi üzerinden attı. Herkes rahatladı yani!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap