SON DAKİKA
SON DAKİKA


İyi uykular!
29.11.2020

Yeni teknik direktörüyle çıktığı ilk maçta Erzurumspor’u zor da olsa yenerek büyük moral elde eden Trabzonspor’un rakibi bu kez ligin dinine demir atmış Ankaragücü oldu. Abdullah Avcı’nın kötü oyun sergilenen Erzurumspor karşısındaki kadroyu koruması, “kazanan takım bozulmaz!” düşüncesinden başka bir şekilde izah edilemezdi. Nitekim o kadro ilk yarıda lig sonuncusu önünde çok fazla etkili olamadı. Futbol kalitesinin çok düşük olduğu karşılaşma izleyenleri adeta uyuttu. Ama ilk yarının son dakikasında Baker’ın mükemmel frikik golü televizyon başındaki taraftarları uyandırdı! Nitekim hem gol hem de kötü oyunun ardından soyunma odasına önde girmek çok önemliydi.

İkinci yarının ilk 45 dakikadan pek farkı yoktu. Tamam Trabzonspor da Ankaragücü de kötü oyunu ve bizi uyutmayı devam ettirdiler. Ama uyumayan bir kişi vardı, o da hakem Mustafa Öğretmenoğlu. O kadar gereksiz fauller çaldı, o kadar gereksiz kartlar gösterdi ki, kötü maçı çığırından çıkardı. Bu kartları acaba Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarında onların oyuncularına verebilir miydi diye sormadan edemedik.

Abdullah Avcı bu maçta da bizler gibi uyudu! Oyuna gerekli müdahaleleri zamanında yapamadı. Takımı lig sonuncusu karşısında bile son bölümlerde adeta öldü öldü dirildi. İki maçta iki galibiyet tamamen şans ve rakiplerin beceriksizliğiyle oldu. Avcı’nın katkısını göremedik. Buna Avcı becerisi değil Avcı şansı denir sadece!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap