SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kör - Topal üç puan!
30.08.2021

Trabzonspor Avrupa Konfederasyon Kupası’na erken veda etmenin moralsizliği ve  yorgunluğuyla yıllar sonra Süper Lig’e  çıkma başarısı gösteren komşu kent temsilcisi Giresunspor karşısına çıktı.

Sakatlıkları nedeniyle kullanamadığı önemli oyuncularından mahrum olan bordo mavililer 5 yerliyle çıktıkları maçın ilk yarısında bariz kaleci hatasıyla bulduğu gol dışında rakibine net üstünlük kuramadı. Ligdeki ilk iki maçını puansız kapatmış olan ev sahibi ekip de karşılaşmanın erken dakikalarında yediği şansız gole karşın demoralize olmadan eşitlik peşinde koştu. Ancak karşılıklı sonuçsuz kalan birer pozisyon dışında ilk yarıda ne heyecan ne de oyun kalitesi izleyenleri tatmin etmedi.


Giresunspor ikinci yarıya çok hareketli başladı. Ama etkili olamadı. Konuk Trabzonspor kısa sürede oyunu dengeledi. Pozisyonlar da buldu ama kendisini rahatlatacak ikinci golü atamadı. Dolayısıyla bir kaza golüne kurban gitmeme adına son 15 dakikayı çok kontrollü oynadı.


Ev sahibi ekip hücum bölgesinde sonuç üretecek elemanı olmamasının eksikliğini çekti. Böylece Trabzonspor kör topal üçte üç yapıp averajla da olsa haftayı lider kapadı. Ancak bu maç bir çok soru işaretini de beraberinde getirdi. Bu kadar transfer, kulübün altından kalkılması neredeyse mümkün olmayacak şekilde borçlandırılması, ligin puansız ve gol atamayan yeni rakibine karşı taraftarı çileden çıkaracak, onlara korkulu rüya gösterecek kadar kötü oyun için mi yapıldı?


Dorukhan sakat mı? Abdülkadir Parmak olayının gerçeği nedir? İsmail Köybaşı ile bu lig biter mi? Daha bir çok soru var?

Neyse milli maç arasında Abdullah Avcı belki sorunları giderecek bir çalışma yapar da, taraftar rahat bir nefes alır. Bekleyip göreceğiz artık…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap