SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kötü oyun 3 altın puan
17.03.2019

Trabzonspor Avrupa Ligi’ne katılma yolunda çok önemli bir engeli Erzurum’da aşmayı başardı.

İlk yarıda kötü bir Trabzonspor izledik. Bordo-Mavililer, öndeki Rodallega ve Amiri’nin düşük bir performansla oynamaları yüzünden hücumda etkili olamadı. Erzurumspor savunmasında sıkıntı yaşamadığı için çok rahat pozisyonlar üretti. Ama savunmada Hosseini ve Hüseyin’in, orta alanda da Abdülkadir Parmak ve Sosa’nın iyi oyunu, biraz da şans ilk yarıda ev sahibi ekinin gol bulmasını engelledi.

İkinci yarında roller değişti. Bu kez işini iyi yapan taraf Trabzonspor oldu. Bordo-Mavililer tıpkı ilk yarıda Erzurumspor’un kendisine yaptığını rakibine yaptı. Ama Nwakame farkıyla. Nijeryalı oyuncu yakaladığı ilk fırsatta golü üretti ve Trabzonspor’un rahatlamasını sağladı.

Sonrasında Erzurumspor’un en azından eşitlik çabaları vardı. Gol de buldular ama doğru bir kararla VAR’a takıldılar. Tıpkı Nwakame’nin takıldığı gibi.

Bu skorla Trabzonspor Avrupa için önemli bir avantaj elde ederken, Erzurumspor ligde kalma yolunda çok büyük bir darbe aldı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap