SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kötü oyun iyi sonuç
11.11.2019

Trabzonspor evindeki Göztepe yenilgisinden sonra mutlak kazanmak zorunda olduğu Alanyaspor karşısına tedirgin çıktı. Bu tedirginlik futboluna çok olumsuz yansıdı.  Özellikle ilk yarıdaki kötü oyunu rakibin çok pozisyon bulmasına neden oldu. Ancak Alanyaspor’un önemli golcüsü Cisse’nin kötü performansı pozisyonların erimesini sağladı. İki kez de Uğurcan kalesini gole kapadı.

Bu yarıya damgasını vuran olay Abdulkadir Parmak’ın gördüğü kırmızı kart oldu. Hakem Abdulkadir Bitigen adaşına kırmızı kartı gösterirken, tüm uyarılara karşın VAR’a gitmedi. Gitse, Abdulkadir Parmak’ın hamlesinin tümüyle topa olduğu ve topu uzaklaştırdıktan sonra ayağının rakibin bileğine geldiğini görebilirdi. En fazla sarı kart olabilirdi pozisyon.

İkinci yarı eksik olan Trabzonspor, savunmada daha dikkatli davrandı. İlk yarının aksine pozisyon vermediği gibi bir ölü top organizasyonundan gelen penaltıyla öne de geçti. Alanyaspor, yenik duruma düştükten sonra yeniden yüklendi. Bu yarıda bulabildiği tek pozisyon o ana kadar maçın başarılı ismi Uğurcan’ın büyük hatasıyla geldi. Neyse ki Novak, çizgiden golü önledi.

Alanyaspor eşitliği yakalamak için risk aldı. Trabzonspor ani çıkışlarla rakip kalede gol aradı. VAR’la gelen ikinci penaltıda Hosseini, ilkindeki klas vuruşunu yapamadı.

Sonuçta Trabzonspor, kötü oynadığı karşılaşmayı kazanarak, zirve yarışında avantaj elde etti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap