SON DAKİKA
SON DAKİKA


Müthiş finalde büyük zafer!
14.02.2022

Lig lideri Trabzonspor ile en yakın takipçisi Konyaspor, belki de sezonun en önemli maçı sayılabilecek bir sınava çıktılar. Bordo mavililerin kazanması halinde daha da açılacak olan puan farkı nedeniyle konuk Konyaspor’un umutları büyük ölçüde azalacağından iki taraf da yüksek bir eforla mücadele ettiler. Bu durum tempolu, heyecanlı ve nispeten kaliteli bir futbol ortaya çıkardı. Ama Trabzonspor rakibine oranla etkili oyunundan daha çok ve kritik pozisyonlar çıkaran taraf oldu. Nitekim bir gol ve direkten dönen iki şut bunu net biçimde gösterdi. Cornelius’un müthiş üretimiyle hazırladığı pozisyonda bitirici vuruşu yapan Visca ilk yarının skorunu tayin etti.

İkinci yarıda Konyaspor en azından eşitliği sağlama adına tempo yaptı. Ancak yine de pozisyon üretmekte zorlandı. Trabzonspor ise çabuk çıktığı ataklarda tehlikeli oldu. Maçın başından beri oyunda gözükmeyen Nwakame sahneye bir çıktı, pir çıktı. 5 Konyasporlu oyuncuyla adeta oynayarak Visca’ya sadece dokunarak gol yapacağı bir pozisyon hazırladı o da gerekeni yaptı.

İki farklı skorun ardından yoğunlaşan oyuncu değişiklikleri Trabzonspor’da konsantrasyon kaybına neden oldu ve bu durum rakibi umutlandıran golü getirdi. Ama Trabzonspor çabuk toparlanıp tribünlerin de coşkulu desteğiyle kendisini belki de şampiyon yapacak skoru elde etti. Visca ve Dorukhan’ın arkadaşlarıyla birlikte müthiş işler yaptığı bu zorlu mücadele sonrası biz de tribünler gibi, “Şampiyon Trabzon!” diyebiliriz artık.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap