SON DAKİKA
SON DAKİKA


Nefes Kestiler!
7.10.2019

Karadeniz derbisinde iki komşu ve dost takım, yoğun yağmur altındaki mücadelelerinden galibiyetle ayrılıp büyük puan kayıplarının yaşandığı üst sıralara çıkmayı amaçladılar.

Bir taraftan 5-0’ın moral bozukluğunu üzerinden atmak isteyen Rizespor, diğer taraftan evinde 4-1’lik Beşiktaş galibiyetiyle yakaladığı çıkışı devam ettirmek isteyen Trabzonspor, milli maç arasına keyifli başlamak için kıyasıya mücadele ettiler.

Trabzonspor sakatlar hariç ideale yakın bir kadroyla çıkarken aksayan isim Sörloth oldu. Yerine

Sturridge’in düşünülmemesi teknik adam tercihi. Sörloth’un hareket kabiliyeti yoğun yağmurla ağırlaşan sahaya paralel olarak tank performansına dönüştü! Trabzonspor’un başında ve sonunda Nwakame ile net pozisyonlar bulduğu ilk yarıda gol ev sahibi ekipten geldi. Melnjak, mükemmel vuruşla belki de haftanın golünü attı.

İkinci yarı bu sağanak yağış altında gerçekten müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Rizespor farkı artıracak pozisyonlar buldu, değerlendiremedi. Buna Uğurcan fırsat vermedi, önemli kurtarışlar yaptı.

Maçın kaderini Stturidge değiştirdi. 63. dakkada gerçekleşen Hosseini - Stturidge değişikliğinden sonra Trabzonspor oyunda etkili olmaya, arkasından  golleri bulmaya başladı. Hüseyin Göcek’in kötü yönetimiyle iki takım oyuncularından da tepki gördüğü maçta Ünal hoca da oyuna geç müdahale etmekle dikkat çekti. Buna rağmen Rizespor gerçekten farklı kazanacağı maçı, son yarım saatte biraz skor avantajini korumak adına geri yaslanarak hiç de haketmediği  halde kaybetti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap