SON DAKİKA
SON DAKİKA


Önce Avrupa
19.08.2019
Trabzon ve Trabzonspor taraftarı için çok anlamlı olan Cemil Usta Sezonu’nun ilk maçı deplasmanda Kasımpaşa’ydı. Ünal Karaman’ın kadrosuna bakıldığında, bir önceki Sparta Prag maçından dört eksik oyuncuyla bir başka değişle dört farklı oyuncuyla maça başladı. En dikkat çeken ise, stoperin iki formda ismi Hüseyin ve Hosseini’nin yerine İvanildo ve Campi’nin olması. Bu iki futbolcu da henüz hazır değil. Yine de oyunda çok sırıtmadılar, ileriki günlerde daha iyi olacak gibi görünüyor. Obi ve Yusuf için Trabzonspor taraftarı biraz da sabredecekler. İleriki günlerden bu futbolcular Trabzonspor’a daha faydalı olacaktır. 

Maça gelince... İlk yarıda atılan karşılıklı gollerle maç berabere bitti. Trabzonspor geçen sezon ligin üst seviyesinde olan takımların puan kaybettiği haftada eline geçirdiği fırsatı iyi kullanamadı. Belli ki Ünal hocanın aklı hafta içi yapacakları Avrupa maçındaydı, takımını da bu maça saklamış olabilir. Ama unutmamalı ki Trabzonspor’un bu sezon şampiyon olması için bütün imkanlar var. 

Geniş bir kadro yapısına sahip ve de geçen sezonki kadroyu -Yusuf hariç- korumuş durumda ve yeni ilaveler yaparak kadroyu güçlendirdi. Özellikle Sörloth birçok takımın canını çok yakacak. İyi bir transfer yapmış Trabzonspor.
Diğer futbolcular da performanslarını yakaladıkları zaman bu takımı tutmak çok kolay olmaz. Ünal hocanın bu vesileyle lige de ağırlığını koyması gerekiyor. Dün gece mücadelesi yüksek, tempolu bir maç oldu. Her iki takım da kazanabilirdi. Trabzonspor’da hafta içi oynanan Avrupa maçının yorgunluğu öne çıktı. Hafta içi Trabzonspor’a Avrupa Kupası maçında başarılar diliyoruz. İyi bir sonuçla döneceklerini umuyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap