SON DAKİKA
SON DAKİKA


Paşa keyfi!
19.09.2021

Son dakikaları hariç maçın genelinde Trabzonspor üstün bir oyun ortaya koydu. Topa sahip olma ve pozisyon zenginliği açısından rakibinden açık ara öndeydi. Buna karşın Bekastas’ın füzesi hariç kalesini gole kapatan Ertuğrul farkın açılmasına engel oldu. Ertuğrul’un hakkını verelim, artık o vuruşa da yapacağı pek bir şey yoktu. Kasımpaşa - Trabzonspor maçının çok kısa özeti bu. Gelelim oyuncu değerlendirmelerine:  Abdullah Avcı, İsmail Köybaşı hariç, Galatasaray maçı ilk onbirini sahaya sürdü. Geçen maçın başlangıçtaki diğer kötü oyuncusu  Abdulkadir Ömür’e şans verdi. Bence  doğruyu yaptı ve bu oyuncuyu kazanma adına  iyi bir hamle oldu. Kaldı ki Abdülkadir Ömür bu şansın hakkını verdi ve daha diri - istekli gözüktü. Yavaş yavaş düzelecek, biraz zamana ihtiyacı var.

O nedenle hep birlikte kendisine destek verilmeli ve bu oyuncu sadece Trabzonspor için değil ülke futbolu için kazanılmalı. Cornelius  hala daha takıma uyum sağlamış durumda değil, onun da belli ki onun için de zaman gerekli. Bu maçın şansız oyuncusu Abdulkadir Parmak oldu, oyuna girer girmez sakatlanması gerçekten kendisi ve takımı adına büyük talihsizlikti. Dorukhan da takıma uyum sağladığında Trabzonspor’un  orta sahadaki gücüne ekstra bir güç katacaktır. Trabzonspor’un takım oyununu sahaya tam yansıtması için biraz daha zamanın gerekmekte olduğunu belirterek son sözümüzü Kasımpaşa taraftarına ve futbolcularına söyleyelim: Tribünde küfürleri, sahadaki sertlik ve çirkeflikleri  kabul edilir gibi değil. Centilmenlik ve sportmenlik gibi kavramları bir an önce öğrenmeleri gerek. Bizden söylemesi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap