SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rehavet!
4.04.2021

Milli maçların ardından yeniden start verilen Süper Lig’de Nisan ayının yoğun mesaisinin ilkinde Trabzonspor, Sivasspor karşısına zirve mücadelesinin matematiksel devamını sağlayacak skor elde etmek amacıyla çıktı.

İlk 45 dakikanın başlarında bordo mavililer mutlaka kazanması gereken taraf görüntüsü veremedi. Etkili olan, oyunu kontrol eden taraf ev sahibi ekipti ama  Sivasspor, bu etkinliğini pozisyon üretme becerisine çeviremedi. Berat ve Djaniny gibi son maçların etkili isimlerinin eksikliğiyle ilgili zaafiyetini dakikalar ilerledikçe gideren Trabzonspor oyunda dengeyi kurdu. Pozisyonlar bulmaya başladı. Ancak son vuruş beceriksizlikleri kötü başladığı karşılaşmanın ilk yarısını önde kapatmasına engel oldu.

Tablo ikinci yarıda da aynıydı. Milli maçlar arası rehaveti iki takımda da gözüktü. Nitekim skoru değiştirmek için ekstra çaba gösteremediler.  Trabzonspor’da kötü oyunda bile skoru değiştirebilecek kapasitesi olan Ekuban gibi, Bakasetas ve Nwakame gibi oyuncular beklenenden uzak görüntü verdi. Nwakame bir nebze öne çıksa da yeterli olmadı.

Golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada kaybedilen iki puan bordo mavilileri zirve yarışından biraz daha uzaklaştırdı. Giderek hedefsiz kalan Trabzonspor’un bundan sonraki performansı “daha da sıkıcı olur mu?” endişesi kafalarda daha fazla soru işareti oluşturmaya başladı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap