SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyon gibi!
26.02.2022
 

4 maçlık galibiyet serisiyle büyük bir hava yakalayan, şampiyonluk yarışındaki rakipleri ciddi puan kayıplarına neden olduğu için aradaki farkı iyice açan Trabzonspor, Kayserispor karşısına bu durumun yarattığı özgüvenle çıktı.
Bordo Mavililer, Dorukhan’ın yokluğunda orta alan üstünlüğünü rakibine verse de, topa daha dazla sahip olan taraftı. Konuk ekibe baskı kurduğu anlarda özellikle Bakasetas’ın kaptırdığı toplarla da kalesinde tehlikeler yaşadı. Buna savunma zaafları eklenince de, ilk yarı konuk Kayserispor’un bile şaşırdığı 2 farklı skorla bitti.

İkinci yarıya farklı bir Trabzonspor çıktı. Abdullah Avcı, 3 yeni ismi sahaya sürüp hücum bölgesini güçlendirdi. Bu hızla rakibi üzerine baskı kurdu. Adeta nefes aldırmadı ve kısa sürede iki gol bularak eşitliği sağladı. Sonrasında ezici üstünlüğü devam etse de iki kez direk engeline takıldı. Hikmet Karaman’ın önlemleri Bordo Mavilileri durdurmaya yetmedi. Avcı son bölümde üçüncü bölgeye iki takviye daha yaptı ve uzatmaların son dakikasında penaltıyla galibiyet golünü buldu. Böylece 3 puanı alıp tribünlerinde adeta şampiyonluk coşkusu yarattı.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap