SON DAKİKA
SON DAKİKA


Son sözü Trabzonspor söyledi!
7.11.2021

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi yorgunu yakın takipçisi Beşiktaş karşısına Edgar Le dışında ideal kadrosuyla, puan farkını daha da artırmak için çıktı.  Tek eksikli geçen yılın çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş’ın amacı da evindeki bu maçı kazanıp zirveye daha yakın olmaktı.

Kıran kırana geçen ilk yarıya iki ekip de kontrollü başladı. Ancak ilerleyen dakikalarda ev sahibi ekip, taraftarının coşkulu desteğiyle oyuna ağırlığını koydu. Pozisyonlar üretse de günündeki Uğurcan kritik toplar çukardı. Bakasetas’ın sakatlanmasından sonra oyuna giren vatandaşı Siopis orta sahada direnci artırınca Trabzonspor oyunda dengeyi sağladı. Sonrasında iki taraf da fırsatlar buldu ama uzatma dakikalarında Hamşik’in mükemmel ara pasında Abdulkadir Ömür klas bir vuruşla Ersin’i avladı.

İlk yarıdaki kıran kırana mücadele ikinci 45 dakikada da devam etti. Bordo mavililer her şeye rağmen üstünlüğü korumaya devam ederken Trondsen’in hatalı geri pası skorun eşitlenmesene neden oldu. Maç iki tarafa da gitti geldi ama oyuna giren Cornelius tıpkı ilk yarının uzatma dakikalarında Abdulkadir Ömür’ün yaptığını tekrarladı ve bordo mavilileri tekrar öne geçirdi.

Bu gol Beşiktaşlıları sahada ve tribünde adeta çıldırttı. Fair play gereklerini unutturan hareketlere tanık olduk. Bu kargaşa Uğurcan’ın  kırmızı kart görmesini sağladı ama kazanan her şeye rağmen Trabzonspor oldu.

Uğurcan Çakır ve Abdulkadir Ömür’ün büyük katkı sağladığı bu galibiyet bordo mavililerin şampiyonluk yolunda rakiplerine karşı hem puan hem de moral olarak ezici bir üstünlük elde etmesini sağladı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap