SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tebrikler çocuklar!
19.05.2019
Trabzonspor zayıflattığı üçüncülük şansını matematiksel olarak son haftaya taşıma isteğiyle çıktığı Beşiktaş karşısında ilk yarının mutlak hakimi oldu. Süper Lig’in en iyi top yapan takımı olan rakibine bu kez top yüzü göstermedi. 
Maçın başlarında Yusuf’un tutuk oyunu nedeniyle pozisyon üretmekte zorlansa da ilerleyen bölümde bu sorunu aştı. Yusuf kendini buldu. Nwakame birkaç hafta öncesindeki üretken kimliğine büründü. Böylece pozisyonlar da ardı sıra gelmeye başladı. Nwakame iki kez, Sosa bir kez Karius’a takıldı. Beşiktaş ise ilk yarının son dakikalarında Burak’ı bir kez topla buluşturabildi, onda da Uğurcan çok iyi yer tutarak kritik bir pozisyonu önledi.
Beşiktaş ikinci yarıya iki takviyeyle başladı. Necip ve Kagawa’yla konuk ekip hareketlendi. Trabzonspor kalesinde etkili oldukları anlarda da Abdülkadir Ömür sahneye çıktı. Novak’a adrese teslim orta yaptı, o da şık bir kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı.

Golden sonra Beşiktaş eşitlik için yüklendi, Uğurcan kritik toplar çıkardı. Sonra Trabzon ikinciyi aradı, Karius geçit vermedi. Ama maçta tempo hiç düşmedi. Beşiktaş top şansıyla ve Kagawa’yla eşitliği yakaladı. Trabzonspor yine durmadı. Özellikle de Yusuf. Önce sezonun modasına uydu vuruşunda top direkten döndü. Ama ikincisinde öyle ustaca vuruş yaptı ki, Karius sadece seyretti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap