SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon bir puanı kurtardı
29.04.2021

Göztepe ve Trabzonspor, rakiplerine oranla puan cetvelindeki konumlarına göre ligin en rahat takımlarından ikisi. Puan kaygısını fazlasıyla yaşamadıkları için birbirleriyle İzmir’deki randevularında çok keyifli ve heyecanlı bir mücadele ortaya çıktı. Zira iki takım da açık futbolu tercih ettikleri için bolca pozisyona tanıklık ettik. Trabzonspor çok etkili olmasına ve rakibinden fazla pozisyon bulmasına karşın ileri uç elemanları bunları değerlendiremedi. Ama ev sahibi ekip Göztepe, ilk yarının son dakikalarında orta alanda Baker’in kaptırdığı topla başlayan atakta bordo mavili iki stoperin sadece izlemekle yetindiği Jahoviç affetmedi.

İkinci yarıda Trabzonspor rakibine baskı kurdu. Gol hariç her şeyi iyi yaptı. Eşitliği sağlayamayınca Abdullah Avcı oyuna ilginç müdahalelerde bulundu.  Vitor Hıgo’yu çıkarıp Abdülkadir Ömür’ü sahaya sürdü. Baker’i stopere çekti. Bu uygulamanın nedeni anlaşılamadı. Böylece savunma zafiyeti doğunca Berat Diabate’yi gole giderken düşürdü takım eksik kaldı. Bordo mavililerin hızı kesildi. Göztepe yüklendi. Uğurcan yine kritik toplar çıkardı. Ama tıpkı ilk yarının sonlarında olduğu gibi “atamayana atarlar” kuralı işledi ve Ekuban beraberlik golünü attı.

İkinci yarıda Abdullah Avcı’nın, dolayısıyla Trabzonspor’un ne yapmak istediğini kimse anlayamadı. Bu anlayışla bir puanı kurtarmak bizce başarı sayılmalıdır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap