SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon Gol Oldu, Yağdı!
20.01.2020

Meteorolojiye göre yağmurlu geçmesi beklenen maç günü tahminler tutmadı. Soğuk da olsa güneşli bir gün geçirilen  Trabzon’da, Trabzonspor Kasımpaşa’ya adeta gol oldu yağdı!

İlk 20 dakikada iki takımın da temkinli futbolu tercih ettiğini gördük. Pozisyonsuz tamamlanan oyunun bu bölümünden sonra Trabzonspor ‘da yıldızlar birer birer sahneye çıkmaya başladı. Önce Sosa, kaleci Fatih’in hatalı baraj kurdurması, ardından da yanlış yer tutmasıyla oluşan boşluğu iyi gördü ve takımını serbest vuruştan öne geçirdi. 2 dakika sonra  Kral Sörloth klasını konuşturdu. Derken Nwakame, sağ ayağının içiyle topu adeta iğne deliğinden geçirdi. 4 dakikada 3 gol, Trabzonspor tarihine geçecek bir durum oldu.

İkinci yarıya 3 farklı yenik çıkan Kasımpaşaspor’da Fernandes büyük bir sorumsuzluk örneğiyle takımın eksik bırakınca bordo mavililerin işi hayli kolaylaştı.  Oyunun temposunu istedikleri gibi kontrol ettiler. Gol atmak istediler, Sörloth ile dördüncüyü buldular. Hüseyin Çimşir için sahaya müdahale zamanıydı. Ekuban ve Sosa’yı kulübeye çekti. Serkan ve Abdülkadir Parmak takıma yeniden hız getirdi. Nwakame ilk golünü gölgede bırakan şıklıktaki vuruşuyla farkı 5’e çıkardı. Doğan Erdoğan takviyesini de yaptı Çimşir. Son sözü Trabzonspor formasıyla ilk hat trick yapan Sörloth söyledi.

İlk yarıyı 6 golle kapatıp ikinci yarıyı 6 golle açmak Trabzonspor için şampiyonluk yarışında büyük avantaj oldu. Şimdi rakipleri düşünsün!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap