SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon Tam Gaz!
22.12.2021

Lider Trabzonspor’un İzmir deplasmanındaki performansı, son deplasman yenilgisi nedeniyle büyük merak konusuydu. “Abdullah Avcı ne yapacak?” sorusunun yanıtı, “Takımın ayarlarıyla oynamış!” şeklinde oldu. Çünkü Avcı, Vitor Hugo’nun yerinde Hüseyin dururken Hatayspor maçında solbekte iyi işler yapan Denswil’e şans verdi. Trendsen solbekte aksadı. Altay bu zaafları iyi değerlendirdi. Dorukhan ve Bakasetas’ı da kulübeye çekti. Böylece orta alan rakibe teslim edildi ve ilk yarı kötü bir Trabzonspor ortaya çıktı. İzmir ekibi iyi top yapıp kanatları da etkili kullanarak pozisyonlar üretti. Uğurcan iki kritik top çıkardı ama Cebrail’in vuruşuna yapabileceği bir şey yoktu. Bu gol ilk yarının skoru oldu.

Abdullah Avcı ikinci yarıya yapması gerekeni yaparak yani Dorukhan ve Bakasetas’ı sahaya sürerek başladı. Bu hamle kosa sürede meyvesini verdi ve Trabzonspor oyunu tümüyle rakip yarı alana yıktı. Nitekim Bakasetas’ın akıl dolu pasıyla bir Cornelius golü geldi ve eşitlik sağlandı.

Altay gol sonrası oyunda dengeyi kurdu. Maç iki tarafa da gitti geldi. Ama lider son 15 dakikada oyuna yeniden ağırlığını koydu. Avcı Abdulkadir Ömür’ü solbeke çekti. Uğurcan yine kritik toplar çıkardı. Son sözü yine Cornelius söyledi ve Trabzonspor kritik bir deplasman maçını 3 puanla kapatarak hem şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeyi devam ettirdi. Hem de kritik Başakşehir maçı öncesi büyük moral kazandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap