SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor dört köşe!
21.03.2021

 
Trabzonspor son haftalardaki olumsuz gidişe dur demek için çıktığı maçta, ligde tutunma çabasındaki Ankaragücü’ne karşı özellikle ilk yarıda etkili bir futbol ortaya koydu. Ekuban ile erken bulduğu golün ardından farkı artırabilme çabasına girişti. Ama Ankara ekibinin penaltıyla bulduğu sürpriz golün ardından skor eşitlense de  oyun üstünlüğünde bir değişiklik olmadı. Nitekim baskı kısa sürede karşılığımı verdi ve Ekuban yeniden sahneye çıktı. Djaniny hücuma çıkmaya çalışan rakipten orta alanda kaptığı topla tek başına gitti ve farkı ikiye çıkardı. Aynı Djaniny attırdığı ve attığı gole rağmen saç baş yolduracak fırsatlar da kaçırdı.

Trabzonspor’da ilk yarıdaki iki farklı skorun rehaveti ikinci yarıda da devam etti. İşin garibi; bu durumun değişmesi için ne oyuncularda ne de kenar yönetimde 80’li dakikalara kadar bir çaba gözlenmedi. Ankaragücü bu rehavetten yararlanıp yüklendi. Farkı azaltmayı geçtik eşitliği sağlayabilecek fırsatlar yakaladı. Ama rehavete kapılmayan bir kişi vardı. Uğurcan neredeyse tek başına direndi. Eğer ikinci yarıdaki futbol nedeniyle puan kaybı yaşanmamışsa bu Uğurcan’ın çabasıyla oldu. Bu takımda direkt şans bulması gereken Yıtus oyuna girdikten sonra takım adeta yeniden canlandı. Bu da gösterdi ki Yusuf son 10-15 dakika oyuncusu değil. Nitekim Edgar son sözü söyledi.

Trabzonspor’da haşa beklenen performansı gösteremeyen oyuncular var. Abdullah Avcı milli maç arasında özellikle bu durumu düzeltmek için çaba sarfetmeli.

Hakem Zorbay Küçük kötü bir maç yönetti. Trabzonspor’un net penaltısını vermedi. Sarı kartlarında standardı tutturamadı. Hakemler maalesef çok kötü. Son sözümüz şudur: Türk Futbolu’nun bu hakemlerle ilerlemesi mümkün değil.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap